ParhaimmatPelit.fi artikkeli | 11.12.2023

Parhaimmat Zombie-pelit

Parhaimmat Zombie-pelit | ParhaimmatPelit.fi

Zombie-pelit ovat pelikonsoleilla sekä PC:llä suosittuja kauhupelejä, joissa pelaaja joutuu selviytymään zombien hyökkäyksiltä tai taistelemaan niitä vastaan. Zombie-pelit voivat olla eri tyylisiä, kuten toiminta, seikkailu, selviytymiskauhu, strategia tai roolipeli. Zombie-pelit voivat olla myös yksin- tai moninpelattavia. Zombie aiheisia pelejä löytyy myös nettipelinä, kuten Zombie HTML5-nettipeli Ranger vs Zombies Pelimaailmassa.

Tässä artikkelissa käymme läpi parhaimpia zombie-pelejä.

Resident Evil 2 remake

Resident Evil 2 remake on paranneltu uusintaversio kauhupelistä, missä pelaat Leon S. Kennedynä tai Claire Redfieldinä, jotka joutuvat keskelle zombien piirittämään Raccoon Cityyn. Peli on selviytymiskauhupeli, jossa pelaaja voi käyttää erilaisia aseita, ratkaista arvoituksia ja paeta zombeja. Peli on uusintaversio vuoden 1998 klassikosta ja ottaa paikkaansa yhtenä vakuuttavimpana kauhupelinä.

Pelin alkuperäiseen julkaisupäivään verrattuna Resident Evil 2:ssa on maukasta 90-luvun tunnelmaa. Supermarketin ikkunoissa mainoksia välittävistä mainoksista sairaalloisiin yritysten Umbrella-mainostauluihin Raccoon Cityssä tuntuu vahvasti nostalgiselta. Leon ja Claire joutuvat setvimään pulmia erilaisten kassakaappien, signaalimodulaattoreiden ja kampien kanssa, jotta saisivat ratkaistakseen pulmia. Yksityiskohtaiset varusteet ja pelin grafiikka yleisesti, tekevät jokaisesta huoneesta niin houkuttelevan tässä labyrinttimaisessa pelissä. Peli on kenttäsuunnittelussa uskollinen vuoden 1998 klassikko versioon, mikä on tärkeä tekijä, koska sinua kannustetaan jäljittämään tavaroista useita kertoja ympäri pelikenttää.

Resident Evil 2 tuntuu siltä, että sitä hallitsee zombeista kaikkitietävä ohjaaja, legendaarinen George Romero, joka on valmis saamaan ihosi kananlihalle sekä suusi huutamaan kauhusta. Useissa kohdissa pelaaja tuntee olevansa syvässä shokin tunteessa älykkäiden jumpscarien ansiosta, jotka eivät koskaan tuntuneet tylsiltä. Resident Evil 2 peli tuntuu olevan aina askeleen edellä sinua ja sekaantuu psyykeeseesi sen kanssa, mitä luulet tietäväsi pelin ympäristöstä.

The Last of Us

The Last of Us pelissä pelaat Joelina, joka yrittää suojella nuorta Ellieta zombien ja muiden vaarojen keskellä. Peli on toiminta- ja seikkailupeli, jossa pelaaja voi käyttää erilaisia aseita, hiipiä, taistella ja tutkia. Peli on ylistetty tarinastaan, hahmoistaan ja tunnelmastaan.

Ei ole mikään salaisuus, että Naughty Dog’s The Last of Us on yksi Sonyn kirjaston tärkeimmistä peleistä. Rakasta tai vihaa, et voi kiistää post-apokalyptisen toimintaseikkailupelin vaikutusta, joka nosti odotukset AAA-menestyshittejä kohtaan säädyllisiin korkeuksiin. Se muutti myös vuorovaikutteisen tarinankerronnan kasvot ja kutoi emotionaalisesti latautuneen tarinan rikkinäisistä ihmisistä zombien saastuttamassa helvettimaisemassa ja joidenkin kaikkien aikojen hienoimmista esityksistä videopelien maailmassa.

Project Zomboid

Project Zomboid pelissä pelaaja yrittää pysyä hengissä zombien valtaamassa maailmassa, jossa on myös muita uhkia, kuten nälkä, sairaudet ja ryöstäjät. Peli on avoimen maailman selviytymispeli, jossa pelaaja voi rakentaa, viljellä, kalastaa, metsästää, taistella ja tutkia.

World War Z

World War Z pelissä pelaaja liittyy neljän hengen tiimiin, joka matkustaa eri puolille maailmaa ja kohtaa massiivisia zombilaumoja. Peli on toimintapeli, jossa pelaaja voi käyttää erilaisia aseita, ansoja ja taitoja. Peli on inspiroitunut samannimisestä elokuvasta ja kirjasta.

World War Z:n vahvuus on varsin hauska räiskintä, jota valtavien vihollismassojen tuhoaminen tarjoaa. Tarjolla on kattava asearsenaali, ja eri aseet käyttäytyvät juuri sopivasti eri tavoin, jotta niiden vaihteleminen tuntuu mielekkäältä. Rynnäkkö- tai konekivääri on toki useissa tapauksissa tehokkain vaihtoehto, mutta vaihtelua tarjoavat esimerkiksi tarkkuuskiväärit, joilla voi tehdä täsmäiskuja erikoiszombeihin, moottorisahojen kaltaiset lähietäisyyden aseet ja kerralla valtavan määrän zombeja räjäyttävät singot.

Days Gone

Days Gone pelissä pelaat Deacon St. Johnina, joka on entinen palkkasoturi ja moottoripyöräjengin jäsen. Peli on avoimen maailman toimintapeli, jossa pelaaja voi liikkua vapaasti zombien valtaamassa Oregonissa, käyttää erilaisia aseita, ajaa moottoripyörää, tehdä tehtäviä ja taistella zombilaumoja vastaan.

Days Gone on pohjimmiltaan selviytymispeli, jossa zombien runtelemasta maailmasta etsitään erilaisia varusteita ja tarvikkeita sekä tietysti lisää löpöä moottoripyörän tankkiin. Peli on jakanut kriitikoiden ja pelaajien keskuudessa runsaasti mielipiteitä, niin hyvässä kuin pahassakin.

Dying Light

Dying Light pelissä pelaaja on salainen agentti, joka lähetetään zombien riivaamaan kaupunkiin. Pelaaja voi liikkua vapaasti kaupungissa, jossa on päivä- ja yösykli. Päivällä pelaaja voi etsiä varusteita, tehdä tehtäviä ja auttaa muita selviytyjiä. Yöllä pelaaja joutuu varomaan aggressiivisempia ja nopeampia zombeja. Peli on toiminta- ja seikkailupeli, jossa on myös parkour-elementtejä.

Dying Light 2 on avoimen pelimaailman zombie-selviytymisseikkailu, jossa edetään pelaajan valintojen mukaisesti muokkautuvassa kaupungissa. Päiväsaikaan kylän raiteilla mellastavat ihmisselviytyjät saattavat olla yöllä vaeltavia virustartunnan saaneita olioita vaarallisempi uhka. Peli sijoittuu muurien sisälle rakennettuun suureen kaupunkiin, jossa asuu erilaisia ryhmittymiä, kuten rauhanturvaajia ja keräilijöitä.

Tietoa zombeista

Zombit ovat fiktiivisiä olentoja, jotka ovat kuolleita ihmisiä, jotka on herätetty eloon jollakin tavalla. Zombit ovat yleinen aihe kauhu- ja fantasiakirjallisuudessa, elokuvissa, peleissä ja muussa populaarikulttuurissa. Zombien alkuperä liittyy voodoo-uskontoon, joka on levinnyt Haitista ja muista Karibian alueen maista. Voodoossa zombit ovat noitien luomia orjia, jotka ovat sieluttomia ja tottelevaisia.

Zombit voivat olla erilaisia riippuen siitä, miten ne on luotu ja mitä ominaisuuksia niillä on. Joissakin tarinoissa zombit ovat hitaita, tyhmiä ja heikkoja, mutta niitä on paljon ja ne ovat sitkeitä. Toisissa tarinoissa zombit ovat nopeita, älykkäitä ja vahvoja, mutta niitä on vähemmän ja ne ovat haavoittuvaisempia. Zombit voivat myös tartuttaa muita ihmisiä puremalla tai raapimalla niitä, jolloin uhrista tulee myös zombi. Zombien heikkouksia voivat olla esimerkiksi päävamma, tuli, sähkö tai auringonvalo.

Zombit ovat aina kiehtoneet ihmisiä, koska niissä on jotain mystistä ja maagista. Ihmisiä yleensä kiinnostaa ja viehättää epätietoisuus asioista, mitkä jännittävät ja jopa voisivat tuoda uusia mahdollisuuksia. Aivan kuten Arvontamaailmassa, siellä voi viettää kutkuttavia ja viihdyttäviä hetkiä osallistumalla netin parhaimpiin arvontoihin, koska kyseinen sivusto nimenomaan tarjoaa netin parhaimmat arvonnat.Artikkeleita parhaimmista peleistä

ParhaimmatPelit.fi sivustolla julkaisemme artikkeleita, joiden aiheena ovat tietenkin parhaat pelit. Myöskin muita aihealueita käymme läpi ja pyrimme jakamaan hyvää tietoa parhaimpiin peleihin liittyen.

[ Siirry peliartikkeleihin ]

Pelaa ilmaisia nettipelejä Pelimaailmassa

Pelaa ilmaisia nettipelejä | Pelimaailma.com

Pelimaailma sivustolla voit pelata parhaimpia nettipelejä ilmaiseksi. Pelimaailman nettipelit ovat helposti pelattavissa mobiililaitteilla sekä tietokoneilla. Löydä mieleisesi peli, pelaa ja pidä hauskaa!

[ Siirry pelaamaan ilmaisia nettipelejä ]

Netin parhaimmat pelit

Mikä sen mukavempaa kuin viettää hetki nettipelin parissa. Siksi olemme keränneet sivuillemme netin parhaat pelit, joiden pelaaminen on hauskaa ja ne toimivat suoraan internetselaimessa.

[ Näytä netin parhaimmat pelit ]Yhteydenotto ja tiedustelut:


ParhaimmatPelit.fi 2024 Copyright © Mediabaari