ParhaimmatPelit.fi artikkeli | 17.11.2023

Parhaimmat PC pelit 2023

Parhaimmat PC pelit 2023 | ParhaimmatPelit.fi

Nämä ovat ehdottomasti parhaita PC-pelejä 2023, joita kannattaa pelata juuri nyt. Parhaiden PC-pelien löytäminen ei ole helppoa. Olet ehkä huomannut, että niitä on melko paljon. Valinnan varaa on yli 50 tuhannesta Steam-pelistä, aina kaikkiin muihin alustoihin, ja nyt vaativalle PC-pelaajalle ei ole koskaan ollut tarjolla enemmän valinnanvaraa kuin tällä hetkellä on tarjontaa.

Alan Wake 2

Alan Wake on tuttu nimi pelaamisessa vuoden 2010 psykologisen trilleripelin menestyksen jälkeen, jossa hänet esiteltiin meille. Ensimmäisessä pelissä oli laajennus, American Nightmare, ja remasteroitu uudelleenjulkaisu, mutta kaikki fanit ovat halunneet viimeisen vuosikymmenen aikana olla jatkoa Remedy-pelille.

The Game Awards 2021:n aikana julkistettu Alan Wake 2:n julkaisupäivä saapui vuonna 2023, jolloin huomasimme Waken mätänevän jossakin pimeässä paikassa. Ainakin nyt tiedämme missä hän on ollut koko tämän ajan. Uudessa Alan Wake 2 pelissä suuri osa ei itse asiassa tapahdu Wake in the Dark Placessa, nimittäin mukana on uusi hahmo Saga Anderson, FBI-agentti, joka paljastaa Bright Fallsin synkät salaisuudet. Voit vaihtaa kahden hahmon välillä edistyessäsi tässä ainutlaatuisessa tarinapelissä ja paljastaa yhteys Bright Fallsin, Dark Placen ja itse kirjailijan välillä.

Apex Legends

Monet tahot ovat kutsuneet Apex Legendsiä Battle Royale -pelien mestariksi, ja kaksi vuotta sen elinkaaren jälkeen moni on vieläkin samaa mieltä. Respawn Entertainment otti vahvan FPS-perustansa (eli Titanfallin) ja loi kilpailukykyisen ammuntapelin, joka jalostaa kaikkia hyvän Battle Royalen perusperiaatteita. Sen hahmoluettelo lisää strategista kerrosta ja pelityylien monimuotoisuutta, tykistö on terävää ja mukaansatempaavaa, ja elämänlaatua parantavat ominaisuudet, kuten ping-järjestelmä ja varastonhallinta, pitävät sinut keskittyneenä suoritukseen taistelussa.

Monien Apex Legendsin sisällön tuotantokausien aikana pelaajat ovat saaneet useita karttoja ja pelitiloja erilaisiin kokemuksiin. Pelissä on yllättävän syvä tarina, joka saa sinut investoimaan myös Apex Legendsin maailmaan. Ja koska peli on ilmainen, sinulla ei ole mitään menetettävää kokeilemalla sitä.

Baldur’s Gate 3

Larianin maine yhtenä parhaista kehittäjistä vahvistui Divinity: Original Sin 2:n julkaisun myötä, mutta jos sinulla oli epäilyksiä, he menivät eteenpäin ja julkaisivat Baldur’s Gate 3:n. Rakennettu Dungeons and Dragonsin viidennen painoksen sääntösarjan, BG3:n, perustalle antaa pelaajien käyttää luovuuttaan ongelmien ratkaisemiseen ja tehtävien suorittamiseen.

Monet pelit lupaavat tämän syvyyden, mutta BG3 on suunniteltu jatkamaan, vaikka pelaaja päättäisi tappaa kaikki hyödylliset NPC:t. Tässä huimassa 70 tunnin eeposessa tarina mukautuu toimintaasi, vaikka murhaisit fanien suosikkeja, kuten Astarionin ja Karlachin. Useissa arvosteluissa peli on saanut erinomaiset pisteet 9/10, joten älä unohda myös tutustua netistä löytyvään käteväksi osoittautuneeseen Baldur’s Gate 3 -oppaaseen, mikä auttaa suunnittelemaan oman hahmosi.

Control Ultimate Edition

Controlin yhdistelmä toimintaa, mystiikkaa ja surrealistisuutta on sellainen peli, jota ei pidä hukata, ja vaikka se on saatavilla PS5:lle ja Xbox Series X:lle, et löydä PC:tä parempaa versiota.

DLSS:n ja säteenseurannan yhdistäminen tekee Controlista visuaalisen voimanpesän, joka heijastaa sen vaikuttavia vaikutuksia Vanhimman talon koskemattomien vahattujen lattioiden pintaan ja peittää sen salaperäiset käytävät varjon epävarmuuteen. Ja tätä kaikkea korostavat yliluonnolliset taistelut, jotka voivat syttyä hetkessä missä tahansa näistä arvoituksellisista huoneista, kun maailma muuttuu ympärilläsi.

Controlista todella erikoisen tekee sen, että se tutkii tuntemattomia ja paljastaa salaisuuksia, joita maailman ei pitäisi tietää. Ultimate Edition sisältää sekä DLC:n, AWE:n että The Foundationin.

Diablo 4

Diablo-sarja on Blizzardin kruunun jalokivi – pitkäaikainen tarina hyvästä vastaan pahasta, taivaasta vastaan helvetistä ja napsauttamisesta, kunnes kehittyy jonkinlainen toistuva rasitusvamma. Diablo 4 on sarjan suurin ja paras tähän mennessä antaen pelaajille mukaansatempaavan tarinan, palkitsevan pelisilmukan ja kauniin karkean visuaalin.

Jos et ole vielä astunut Sanctuaryn maahan, netistä löytyy paljon oppaita, jotka auttavat sinua pääsemään alkuun. Esimerkiksi hakukoneilla löytyy Diablo 4 -kurssiopas, mikä auttaa sinua selvittämään, mikä viidestä luokasta sopii sinulle parhaiten, ja netistä löytyy myös kattavasti yksilölliset rakennusoppaat Barbarianille, Sorcererille, Druidille, Roguelle ja tietysti Necromancerille, joten sinulla on kaikki tarvitsemasi edut se tulee kohtaamaan Lilithiä ja hänen pahuuden armeijoitaan.

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 lanseerasi kahtiajakoa, joka ei kaikin puolin pystynyt täyttämään sille asetettuja korkeita odotuksia. Mutta CD Projekt Red ei hylännyt peliä, vaan julkaisi tasaisen päivitysvirran, joka huipentui syyskuun 2023 massiiviseen 2.0-päivitykseen, joka uudistaa monia suuria järjestelmiä ja integroi samalla uuden Phantom Liberty DLC:n.

Nykypäivän Cyberpunk on terävämpi, keskittyneempi toimintaroolipeli, jossa on enemmän erilaisia taitoja, joiden avulla voit navigoida Night Cityssä omalla tavallasi. Phantom Liberty -laajennus sai eräässä arvostelussa arvosanan 10/10, sillä se lisäsi uusia järjestelmiä ja vakuuttavan uuden tarinan, jossa mukana Idris Elba. Mikä parasta, se on edelleen upea näytekappale PC-laitteistollesi, joten koskaan ei ole ollut parempaa aikaa sukeltaa sisään.

Half-Life: Alyx

Niinpä niin, ehkä VR-peli ei ollut se mitä pelaajilla oli mielessä, kun Valve julkisti ensimmäisen uuden Half-Life-pelinsä kauan sitten hylätyn Half-Life 3:n jälkeen, mutta Alyx ei ole vain uskomaton Half-Life-peli, se myös vihdoin validoi vuosien VR-hypeen.

Laajuus on varmasti pienempi kuin tärkeimmät Half-Life-pelit, mutta vaikka Alyxin tehtävät tapahtuvat usein yhdessä rakennuksessa, käytettävissäsi oleva vuorovaikutustaso ylittää huomattavasti jopa Gravity Gunin. Olipa kyseessä räikeä hetki, kuten puupalkin käyttäminen pesäpallon pelaamiseen vihollisen kranaateilla tai pelkkä sotkujen lakaisu hyllyiltä lisäammuksia etsimään. Siinä on hyvä pelituntuma, aivan kuin haulikko Doomissa tai Marion wahoo! -lausahdus, mutta tällä kertaa se saa sinut tuntemaan olosi yhtä osaksi City 17:ää kuin uhkaavat Combine-alukset.

Deathloop

Arkane Studiosista tuli päihitettävä nimi ensimmäisen persoonan räiskintäpeleissä, jotka yhdistävät hyvin muotoillun toiminnan rikkaisiin tarinoihin, mutta Deathloop on nostanut näiden pelien rimaa loistavalle uudelle tasolle. Vuoden pelimateriaali parhaimmillaan, Deathloopin murhanhimoinen Groundhog Day -vetovoima vahvistuu sen loistavalla näyttelijäsuorituksella, monitasoisilla pelitasoilla, piilotetuilla salaisuuksilla ja monella muulla.

Red Dead Redemption 2

Edelleen, Rockstarin jatko-osassa yhdelle kaikkien aikojen suurimmista länsimaisista peleistä – otat jyrkän lainsuojattoman Arthur Morganin roolin, joka on osa holtitonta ja köyhdyttävää Van der Linde -jengiä. Kun ajat halki armottoman kuvitteellisen USA:n maiseman, Red Dead Redemption 2 ei vain työnnä sinut vaaralliseen maailmaan, jossa lainsuojattomia uhkaa sukupuuttoon, murskattuna lain ja järjestyksen vastuun alaisena, vaan se ajaa sinut moraalin ja selviytymisen alaspäin suuntautuvaan kierteeseen.

Red Dead Redemptionin kauneus piilee jengin välittömässä kohtalossa ja varastetuissa hetkissä nuotiolla. Arthur tuntee murskaavan vastuun pelastaa ja rauhoittaa koko onneton perheensä, jopa mätä roistot, jotka näyttävät olevan helvetin taipuvaisia ohjaamaan ryhmää kohti katastrofaalista loppua. Oletko vielä itse pelannut pelin 100 prosenttisesti läpi? Se nimittäin vaatii todellista upputumista tähän peliin. Pelin täydellinen läpäisy on pitkäjänteistä ja myöskin olla vaikeaa, minkä rinnalla esimerkiksi alennusten laskeminen on helppoa. Joka tapauksessa, Red Dead Redemption 2 on peli, mikä jää historiaan!

Final Fantasy VII Remake

Mammuttiprojektin ensimmäinen luku, Final Fantasy VII Remake yhdistää uusia ja vanhoja ideoita luodakseen ainutlaatuisen nostalgisen ja tuoreen pelin, jota monet pitävät kaikkien aikojen parhaimpana videopelinä. Cloud Strifen ja kavereiden paluu Midgarin maailmaan on räjähtävän upea katseltavaa, elokuvamainen mestariteos, jossa yhdistyvät räjähtävät menestyshetket hauskoihin toimintaroolipelielementteihin.

Vaikka jotkin tarinan rytmit ovat pysyneet ennallaan, Final Fantasy VII Remake vie myös aikaa tehdäkseen tärkeitä muutoksia juonteeseen, jolloin tämä projekti saa aikaan massiivisia yllätyksiä, kun Avalanchen miehistö lähtee tiematkalle, joka ratkaisee maailman kohtalon.Artikkeleita parhaimmista peleistä

ParhaimmatPelit.fi sivustolla julkaisemme artikkeleita, joiden aiheena ovat tietenkin parhaat pelit. Myöskin muita aihealueita käymme läpi ja pyrimme jakamaan hyvää tietoa parhaimpiin peleihin liittyen.

[ Siirry peliartikkeleihin ]

Pelaa ilmaisia nettipelejä Pelimaailmassa

Pelaa ilmaisia nettipelejä | Pelimaailma.com

Pelimaailma sivustolla voit pelata parhaimpia nettipelejä ilmaiseksi. Pelimaailman nettipelit ovat helposti pelattavissa mobiililaitteilla sekä tietokoneilla. Löydä mieleisesi peli, pelaa ja pidä hauskaa!

[ Siirry pelaamaan ilmaisia nettipelejä ]

Netin parhaimmat pelit

Mikä sen mukavempaa kuin viettää hetki nettipelin parissa. Siksi olemme keränneet sivuillemme netin parhaat pelit, joiden pelaaminen on hauskaa ja ne toimivat suoraan internetselaimessa.

[ Näytä netin parhaimmat pelit ]Yhteydenotto ja tiedustelut:


ParhaimmatPelit.fi 2024 Copyright © Mediabaari