ParhaimmatPelit.fi artikkeli | 04.09.2023

Parhaimmat Nintendo Switch pelit 2023

Parhaimmat Nintendo Switch pelit 2023 | ParhaimmatPelit.fi
Kuva: ant2506 / Pixabay

Jos etsit viihdyttävää peliä Switch-, Switch Lite- tai Switch OLED -konsolillesi, tutustu ihmeessä The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, Pikmin 4 ja kymmeniin muihin Nintendon huippujulkaisuihin.

Nintendo Switch on yli kuusi vuotta vanha, eikä se osoita merkkejä hidastumisesta. Suuri osa konsolin vetovoimaa on sen ainutlaatuinen muotoilu ja tekniikka, jonka avulla voit pelata suosikkipelejäsi telakoituna suurella televisiolla tai kädessä pidettävässä tilassa, vaikka bussimatkalla. Se on erityisen kätevä työmatkailijoille tai ihmisille yleensä, joilla on kiireinen elämäntapa. Jos taskusta löytyy ylimääräistä rahaa, niin kannattaa valita Nintendo Switch OLED -malli, missä on suuri kaunis näyttö ja erinomainen jalusta. Kukkarolle sopivampaa mallia on myös saatavilla, nimittäin täysin kannettava malli Nintendo Switch Lite. Lite malli on hyvä ratkaisu, jos et halua vaivautua pelaamaan television kautta ollenkaan.

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury tarjoaa kaksi upeaa Mario-kokemusta, jotka täydentävät toisiaan loistavasti. 3D World laskeutui Wii U:lle ja tarjosi faneille ainutlaatuisen yhdistelmän 2D- ja 3D-alustaa, joita kaikkia voitiin (valinnaisesti) pelata jopa neljän pelaajan kanssa kokoonpanossa, joka toimi paremmin kuin uusi Super Mario -sarja. Kekseliäs peli ja pelkkää hauskaa, se oli liian hyvä peli pysyäkseen Wii U:ssa ikuisesti, ja sen Switch-portti sisälsi bonuksena verkkoyhteistyöominaisuudet, valokuvatilaominaisuuden ja paljon muuta.

Jo 35 vuoden ajan Mario on käyttänyt erilaisia power-up -esineitä muuttuakseen lukemattomia kertoja Fire Mariosta Tanooki Marioksi, Bee Marioksi ja moneksi muuksi. Mutta nyt on vihdoin tullut hetki, jolloin Mario ottaa käyttöönsä uuden ja mahtavan kissan muodon. Hän tarvitsee kaiken mahdollisen avun, koska Bowser on muuttunut jättimäiseksi ja menettänyt kaiken hallinnan.

Luigi’s Mansion 3

Luigi’s Mansion 3 on pohjimmiltaan FrankenLuigisteinin kahden ensimmäisen pelin sulautunut hirviö, nimittäin molempien pelien sekoitus, joka luo täydellisen Luigi’s Mansion -kokemuksen. Viehättävä, älykäs ja aivan upea katsoa, Luigin kartano on 17 tasoa puhdasta haamumetsästyksen iloa. Jokaisen kummittelevan hotellin läpi työskentely ei ehkä koskaan ole äärimmäisen haastavaa, mutta luovat pomotaistelut ja kavalasti piilotetut keräilyesineet pitävät sinut kiireisenä useamman tunnin tai enemmän.

Käytä päivitettyä Poltergust G-00 -aaveimuria murtaaksesi aaveiden puolustus, tai kutsu paikalle Gooigi, täysin vihreä kaksoisolento, joka voi auttaa Luigia selviytymään esteistä, joita hän ei yksin pysty ohittamaan. Vaihda ohjausta Luigin ja Gooigin välillä yhtenä pelaajana, tai pyydä apua ystävältäsi, jolloin molemmat pelaajat voivat ohjata omaa hahmoaan.

Pikmin 4

Pikminit, nämä pienet, kasvien kaltaiset olennot elävät salaperäisellä planeetalla. Kasvata, poimi ja anna niille käskyjä, kun kuljet tämän uuden maailman läpi niiden avulla.

Pikmin 4 on Nintendon kehittämä ja julkaisema Pikmin-sarjan peli, joka julkaistiin 21. heinäkuuta 2023 Nintendo Switch -pelikonsolille. Pikmin 4:ssä ohjataan pientä hahmoa, joka komentaa pikmineiksi sanottuja pieniä kasvimaisia olentoja. Pelaaja voi ensimmäistä kertaa luoda pelissä oman hahmonsa. Pelissä esitellään myös hohtavat ja jäiset pikminit, sekä uusia ominaisuuksia kuten yöaikaan sijoittuva Night Expeditions -pelitila, jossa pelaaja suojaa alueita aaltoillen tulevia vihollisia vastaan. Pelin tarinassa pelaaja on juuri pelastusjoukkoihin värvätty jäsen, jonka on tarkoitus pelastaa joukon muut jäsenet Kapteeni Olimarin epäonnistuneen pelastusyrityksen jälkeen.

Monster Hunter Rise

Uutiset kylän selviytymisestä inspiroivat urhoollisen ritari Dame Fioraynen matkustamaan kaukaisesta valtakunnasta etsimään apua. Metsästäjät, jotka ovat tarpeeksi rohkeita vastaamaan kutsuun, suuntaavat Elgado Outpostin satamaan. Tämä eloisa ja merellinen paikka on koti laboratoriolle, joka tutkii valtakuntaa vaivaavaa epänormaalia hirviötoimintaa, ja sen tehtävänä on myös palauttaa rauha valtakuntaan.

Monster Hunter Rise on muuttanut sarjan kulkua tavalla, jota se ei ehkä koskaan pysty kääntämään. Monster Hunter World aloitti jo tämän prosessin poistamalla latausnäytöt tasoltaan ja yleisesti lisäämällä metsästysten mittakaavaa, mutta Rise rakentaa näitä innovaatioita tavalla, jota on todella jännittävää nähdä.

Uusi fysiikkamekaniikka on paljastava ja lisää liikkuvuutta ja nopeutta metsästystyökalusarjaasi riippumatta siitä, minkä aseen valitset, mikä tekee Monster Hunterista nopeamman ja helpomman kuin koskaan ennen. Metsästys itsessään on edelleen jännittävää ja vaihteisto on edelleen loputtoman vakuuttavaa, mutta missä World avasi oven Monster Hunterille laajempaan vetovoimaan, Rise on ottanut varman askeleen läpi.

Splatoon 3

Tervetuloa Splatlandsiin, auringon polttamaan autiomaahan, jossa asuu taistelukarkaistuja Inklingejä ja Octolingejä. Splatsville, kaaoksen kaupunki, on tämän pölyisen autiomaan adrenaliinin täyttämä sydän.

Splatoon 3:n joukkuepohjaisen moninpelin hienosäätö mahdollistaa sarjan tähän mennessä parhaat online-tilat, kun taas konkretisoituneen yksinpelikampanjan käyttöönotto nostaa sen yhdeksi Switchin parhaista saatavilla olevista peleistä. Moninpeli on parannus Splatoonin vakiintuneeseen kaavaan uusien aseiden, vihollisten, mukautusvaihtoehtojen ja parannetun aulajärjestelmän ansiosta. Return of the Mammalians -kampanja puolestaan esittelee 70 taitavasti suunniteltua tehtävää, viisi mieleenpainuvaa pomotaistelua ja tyylistä tihkuvan ääniraidan.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Tässä The Legend of Zelda: Breath of the Wild -pelin jatko-osassa määrittelet oman polkusi Hyrulen laajoissa maisemissa ja salaperäisillä saarilla, jotka leijuvat valtavassa taivaassa. Pystytkö valjastamaan Linkin uusien kykyjen voiman taistellaksesi takaisin valtakuntaa uhkaavia pahoja voimia vastaan?

Legend of Zelda: Tears of the Kingdom on monien mielestä se paras peli Nintendo Switchillä. Tears of the Kingdom on niin hyvä, että kiistatta teki vaikutuksen moneen Switch pelaajaan. Tears of the Kingdom laajentaa Breath of the Wild’s Hyrulea suuremmalla mittakaavalla, syvemmällä ja kiehtovammalla tarinalla. Se perustuu Breath of the Wildin pelattamiseen paremmilla vankityrmillä, luovemmalla aseiden muotoilulla ja käsittämättömän vahvalla rakennusmekaniikalla. Se on jollain tapaa merkittävä parannus edelliseen verrattuna monien ja valinta kaikkien aikojen parhaaksi peliksi.

Animal Crossing: New Horizons

Jos modernin elämän hälinä häiritsee sinua, Tom Nookilla on uusi bisnesidea, jota tulet varmasti rakastamaan: hänen täysin uusi, todella ainutlaatuinen Nook Inc. Deserted Island Getaway Package! Rauhallinen luovuus ja viehätys odottavat, kun käärit hihasi ja teet uudesta elämästäsi, mitä haluat sen olevan.

Mikään peli ei välttämättä ratkaise vuotta 2020 paremmin kuin Animal Crossing: New Horizons. Nintendon suloisella elämäsimulaattorilla on aina ollut fanejaan. Tosimaailman ollessa lukittuna, lukemattomat pelaajat ovat kuitenkin kerääntyneet omille virtuaalisille saarilleen etsimään yhteisöä. Asuntolainan maksaminen pesukarhulle on pieni hinta vapaudesta rentoutua taas omassa sosiaalisessa elämässä.

Metroid Prime Remastered

Ryhdy jälleen palkkionmetsästäjä Samus Araniksi Metroid Prime Remastered -pelissä! Kriitikoiden ylistämä ensimmäisen persoonan seikkailu on uudistettu Nintendo Switchille. Rauhallisena ja kyvykkäänä Samus ottaa tämän yksintehtävän vastaan... mutta hän ei ole läheskään yksin.

Pelisuunnittelun mestarikurssi Metroid Prime on nyt pelattavissa Switchissä uudella maalikerroksella ja kipeästi kaivatulla parannuksella sen 20 vuotta vanhaan ohjausjärjestelmään. Samus Aranina pelaajat seuraavat hätämerkkiä Space Pirate -fregatille, jossa Nintendon ikoninen palkkionmetsästäjä lähtee yksinäiseen seikkailuun, joka on varustettu kasvavalla taistelu- ja tasohyppelykykyjen arsenaalilla. Metroid Prime Remastered on tunnelmallinen, yllättävä, kekseliäs, ja yksi kaikkien aikojen parhaista ensimmäisen persoonan ammuntapeleistä!Artikkeleita parhaimmista peleistä

ParhaimmatPelit.fi sivustolla julkaisemme artikkeleita, joiden aiheena ovat tietenkin parhaat pelit. Myöskin muita aihealueita käymme läpi ja pyrimme jakamaan hyvää tietoa parhaimpiin peleihin liittyen.

[ Siirry peliartikkeleihin ]

Pelaa ilmaisia nettipelejä Pelimaailmassa

Pelaa ilmaisia nettipelejä | Pelimaailma.com

Pelimaailma sivustolla voit pelata parhaimpia nettipelejä ilmaiseksi. Pelimaailman nettipelit ovat helposti pelattavissa mobiililaitteilla sekä tietokoneilla. Löydä mieleisesi peli, pelaa ja pidä hauskaa!

[ Siirry pelaamaan ilmaisia nettipelejä ]

Netin parhaimmat pelit

Mikä sen mukavempaa kuin viettää hetki nettipelin parissa. Siksi olemme keränneet sivuillemme netin parhaat pelit, joiden pelaaminen on hauskaa ja ne toimivat suoraan internetselaimessa.

[ Näytä netin parhaimmat pelit ]Yhteydenotto ja tiedustelut:


ParhaimmatPelit.fi 2024 Copyright © Mediabaari