ParhaimmatPelit.fi artikkeli | 23.03.2023

Parhaimmat mobiilipelit 2023

Parhaimmat mobiilipelit 2023 | ParhaimmatPelit.fi
Kuva: rawpixel.com on Freepik

Mobiilipelaaminen kasvattaa suosiotaan koko ajan. Tekniikan kehittyessä, saadaan mobiililaitteisiin aina vain parempia pelejä, mitkä loistavat grafiikoillaan ja pelattavuudellaan.

Matkapuhelimista on tullut yksi helpoimmin saavutettavista pelialustoista. Olipa kyseessä nopea Team Deathmatch -kierros Call of Duty: Mobilessa tai tuntikausien tutkimusmatka Teyvatin mystisten maiden halki Genshin Impactissa, valinnat ovat loputtomia.

Kaiken lisäksi vuonna 2023 on tulossa paljon mobiilipelejä. Joskus parhaan pelin valitseminen mieltymystesi mukaan voi olla varsin hankalaa. Teemme sen valitsemisen sinulle helpoksi, sillä olemme tänne listanneet pelejä, jotka sisältävät monia eri tyylilajeja, joita voit pelata mobiililaitteillasi.

Mech Arena

Raid: Shadow Legendsin maailmaan tuoneen kehittäjän Mech Arena on peli, joka on juuri sitä mitä pelissä lukee. Sinä ja muut pelaajat hallitset mech-pukuja ja taistelette toisianne vastaan ​​areenoilla – mekille on tarjolla runsaasti mukautuksia ja asioita, joita voit avata louhimalla.

Se ei ole millään tavalla monimutkainen konsepti, vaan peli, johon on todella helppo sukeltaa aina kun kaipaat yksinkertaisia ​​jännityksiä. Ohjaus on tiukkaa, ja taistelu on monipuolista ja nautinnollista – sillä välin taistelua varten on useita erilaisia ​​areenoita aavikkoleiristä kuun tukikohtiin ja japanilaisiin kaupunkeihin. Esitys muistuttaa melkoisesti Overwatchia, joten jos pidät pelistä, todennäköisesti pidät myös tästä.

Mafia City

Tämän pelin säälimättömän markkinointikampanjan ansiosta olemme varmoja, että monet lukijat ovat jo tietoisia Mafia Citystä. Haluamme suositella tätä peliä, koska se on ainutlaatuinen sekoitus strategiapeliä, joka on sekoitettu tarinaan uudeksi mafiapomoksi tulemisesta.

Vaikka monet muut strategiapelit keskittyvät historiaan tai fantasiamaailmaan, tässä pelissä johdat rikossyndikaattia nykypäivän kaupungissa, ja se on aika siistiä. Valitset, mitkä rakennukset haluat pystyttää, ja ne tuovat sinulle uusia resursseja ja tarjoavat mahdollisuuksia uudentyyppisten yksiköiden kouluttamiseen. Sitten voit valita, haluatko pelata yhteistyössä ystävien kanssa, jotta voitte auttaa toisianne kasvattamaan imperiumianne, vai haluatko käydä taistelua ja eliminoida muita tielläsi olevia pelaajia.

Raid Shadow Legends

Kokeneiden pelaajien on helppo haistella roolipelejä, mutta yksinkertainen totuus on, että melko hätkähdyttävä määrä ihmisiä näyttää pelaavan niitä ja Raid: Shadow Legends on tämän tyylilajin kovinpia pelejä.Vaikka roolipelit ovat erityinen rakastettujen ja vihattujen alalaji, nyt et todellakaan voi sivuuttaa sitä.

Olipa kyseessä upea pelin sisäinen grafiikka tai toiminnantäyteiset eeppiset taistelut, kun otetaan huomioon kaikki, mitä pelissä on tarjottavanaan, sinun tulee ehdottomasti kokeilla sitä.

Forge of Empires

Tämä ilmainen mobiilistrategiapeli on peli, joka toimii useilla rintamilla. Ensinnäkin saat tyydytyksen oman asutuksen luomisesta, jota voit rakentaa ja kehittää haluamallasi tavalla käyttämällä keräämiäsi resursseja investoidaksesi erilaisiin tutkimuksiin. Sitten on se tosiasia, että saat nähdä sen kulkevan useiden tosielämän historian aikakausien läpi, ennen kuin siirryt tulevaisuuden tieteiskirjallisuuden maailmoihin. Kaiken tämän lisäksi pääset myös osallistumaan vuoropohjaisiin strategiataisteluihin, kun muut maat käyvät sotaa sinua vastaan.

Epic Seven

Pidätkö paljon animesta? Kiihottaako pelin satunnainen jännitys sinua enemmän kuin mikään muu? No, siinä tapauksessa suosittelemme, että kokeilet Epic Seveniä. Tässä ilmaiseksi pelattavassa pelissä on kyse sankaritiimin kokoamisesta ja vuoropohjaisista RPG-taisteluista tarinan edetessä.

Pelin kirjoittamisen ansiosta saat todella tunteen sen laajasta hahmojoukosta, ja gacha-peli tarkoittaa, että tulet todennäköisesti kiinnittymään erilaisiin hahmoihin kuin toinen pelaaja. Kun tähän lisätään se tosiasia, että siinä on todella hienosti tehtyjä animekohtauksia, niin saat kokemuksen, joka on yhtä kiehtova kuin koukuttava.

Apex Legends Mobile

Respawn Entertainmentin ja Electronic Artsin suosittu Battle Royale -peli, Apex Legends, on nyt saatavilla Android- ja iOS-laitteillesi. Upeat visuaalit ja terävä mekaniikka tarjoava Apex Legends Mobile on pakollinen kokeilu jokaiselle Battle Royale -fanille. Vaikka peli eroaa melkoisesti PC- ja konsolivastineistaan, mobiiliversio on melko hyvin optimoitu ohjaimien ja pelattavuuden suhteen.

Ottaen huomioon kaiken, mitä pelissä on tarjottavanaan, sinun tulee ehdottomasti kokeilla sitä. Koska kehittäjät julkaisevat myös jatkuvasti päivityksiä pitääkseen pelin tuoreena, on turvallista sanoa, että Apex Legends Mobile on yksi parhaista ilmaispeleistä, jotka julkaistaan ​​alustalle vuonna 2022.

Asphalt 9: Legends

Mobiilipelien nousun jälkeen Asphalt-franchising on ollut alustan kilpapelien lipunkantaja. Alkaen laajasta valikoimasta erilaisia ​​autoja, peli tarjoaa kaiken, mitä arcade-ajo-fani voi toivoa. Olipa kyseessä raikas visuaalinen ilme tai puhdas ja tarkka ohjausmekaniikka, Asphalt 9 on jokaisen pakko kokeilla.

Jos et ole koskaan aiemmin kokeillut Asphalt-franchisea, suosittelemme, että kokeilet myös sarjan vanhempia pelejä. Vaikka peli on selvästi kehittynyt ja parantunut myöhemmillä versioilla, vanhemmat ovat edelleen hauskoja pelata. Lisäksi, koska peli on saatavilla sekä Android- että iOS-laitteille, se on ehdottomasti yksi parhaista valinnoista kilpa-kategorian offline-peleissä.

Monument Valley

Monument Valley – ja erityisesti sen jatko-osa, Monument Valley 2 – on yksi niistä harvinaisista videopeleistä, jotka ovat siirtyneet valtavirtaan. Sellainen, johon viitataan TV-ohjelmissa ja jota myös muut kuin pelaajat pelaavat.

Tällä ei haluta vähätellä sen nerokkaita Escherin kaltaisia ​​tilapulmia tai sen tuskallisen kaunista taidetyyliä. Täytyy vain sanoa, että hirveän monet ihmiset pitävät siitä hirveän paljon.

Pokémon GO

Jos joku muu mobiilipeli on saanut ihmiset palaamaan niin kauan kuin Pokémon Go, sinun on muistutettava meille, mikä se on. Se julkaistiin jo vuonna 2016, ja se on edelleen vahva.

Pokémon GO on ilmaiseksi pelattavissa oleva lisätyn todellisuuden mobiilipeli, jonka on kehittänyt Niantic. Se julkaistiin heinäkuussa 2016 Android- ja iOS-käyttöjärjestelmille aluksi Yhdysvalloissa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa ja myöhemmin laajasti Euroopassa sekä muutamassa muussa maassa.

Tämä oli peli, joka todella hyödynsi AR:tä ja sijaintiin perustuvaa pelattavuutta, kun taistelet ja vangit söpöjä eläimiä lähellä todellisia maamerkkejä.

Slay the Spire

Kun äärimmäinen pakanrakennus korttitaistelupeli tuli mobiiliin, tuntui, että se oli vihdoin tullut oikeaan formaattiin. Monet muut mobiilipelit ovat nostaneet Slay the Spiren kaavan tukkumyyntiä, osa niistä varsin menestyksekkäästi.

Slay the Spire on roistomainen kannenrakennusvideopeli, jonka on kehittänyt amerikkalainen studio MegaCrit ja julkaissut Humble Bundle. Peli julkaistiin ensimmäisen kerran Microsoft Windowsille, macOS:lle ja Linuxille vuoden 2017 lopulla, ja virallinen julkaisu tammikuussa 2019

Mutta Slay the Spire hallitsee edelleen yöpaikkaa intuitiivisella mutta mahdottoman syvällä ja monipuolisella korttipohjaisella taistelujärjestelmällään.

Erityismainintana vielä Ninja Mummo the Game

Tämä suomalaista käsialaa oleva nettiselainpohjainen peli, toimii tottahan toki myös mobiililaitteilla.

Pelilogiikka Ninja Mummo the Game pelissä on hyvin yksinkertainen ja pelaaminen tapahtuu käyttämällä vain yhtä napin painallusta. Napin toiminto on älypuhelimella kosketusnäyttöön kosketus ja tietokoneella hiiren klikkaus tai välilyönti -nappi. Saattaa kuulostaa tylsältä, mutta käytännössä se on aivan jotain muuta. Peli on aivan huisin hauska, juuri kaiken sen yksinkertaisuuden myötä. Nimittäin pelissä selviäminen ja tason loppuun pääseminen vaatii oikeasti taitoa, ettei kuolo ja lopulta game over keskeytä ninja mummon matkaa. Pelin kauniisti piirretty sarjakuvamainen grafiikka, upea äänimaailma sekä hullun hauskat animaatiot, tekevät tästä pelistä ikimuistettavan pelikokemuksen.Artikkeleita parhaimmista peleistä

ParhaimmatPelit.fi sivustolla julkaisemme artikkeleita, joiden aiheena ovat tietenkin parhaat pelit. Myöskin muita aihealueita käymme läpi ja pyrimme jakamaan hyvää tietoa parhaimpiin peleihin liittyen.

[ Siirry peliartikkeleihin ]

Piristä päivääsi kuuntelemalla vitsejä

Kuuntele parhaimmat vitsit | VitsienVitsit.fi

Vitsien Vitsit sivustolla voit kuunnella netin parhaimpia ja hauskimpia vitsejä valmiiksi luettuna. Katso videoita ja kuuntele vitsejä selkokielellä suomeksi puhuttuna, missä ja milloin tahansa, vaikka älypuhelinta käyttämällä. Se on niin helppoa ja kätevää, että ihan naurattaa.

[ Siirry kuuntelemaan vitsejä ja saa päivän nauruannos ]

Netin parhaimmat pelit

Mikä sen mukavempaa kuin viettää hetki nettipelin parissa. Siksi olemme keränneet sivuillemme netin parhaat pelit, joiden pelaaminen on hauskaa ja ne toimivat suoraan internetselaimessa.

[ Näytä netin parhaimmat pelit ]Yhteydenotto ja tiedustelut:


ParhaimmatPelit.fi 2024 Copyright © Mediabaari