ParhaimmatPelit.fi artikkeli | 21.02.2023

Esittelyssä suomalainen nettipeli Ninja Mummo the Game

Esittelyssä suomalainen nettipeli Ninja Mummo the Game | ParhaimmatPelit.fi
Kuva: NinjaMummo.fi

Varmaan kaikki ovat haaveilleet lapsuudessaan olevansa kuin ninja. Etenkin 80-luvulla ninjabuumi oli sitä aikaa, kun jokaisen pikkujampan keskustelun aihe olivat nuo salaperäiset mustiin pukeutuneet huppupäät, jotka omasivat huippuunsa viritetyt taistelutaidot. Myös aikuiset olivat ihmeissään ninjoista ja niiden tuomasta itämaisesta kulttuurista, missä jokainen osasi kung-fua tai karatea. Tuohon aikaa tehtiin todella paljon ninjamystiikkaan perustuvia elokuvia, jotka yleensä ottaen olivat todellakin sitä halpatuotantoa, missä riitti se, että katana heilui, heittotähdet lensivät ja porukkaa kaatui kuin heinää.

Maailma kehittyy ja sivistyy, mutta silti ninjat eivät ole menettäneet vetovoimaansa. Ninjoista tehdään edelleen piirrettyjä, elokuvia ja pelejä. Tekniikan kehittyessä uudet erilaiset alustat tuovat mahdollisuuksia, joissa julkaista pelejä. Suomalaista käsialaa oleva Ninja Mummo the Game on nettiselainpohjainen peli, mitä voi pelata suoraan internetselaimessa, niin tietokoneella kuin älypuhelimellakin. Pelin pelaaminen ei vaadi mitään asennuksia, vaan riittää, että menee www.ninjamummo.fi nettisivuille, mistä pääsee heti pelaamaan peliä. Hauska ominaisuus on myös se, että oman pelituloksen voi tallentaa Top-listalle, jotta voi vertailla omaa suoriutumista muiden pelaajien kesken.

Hypi kuin ninja tai kuole kuin ninja

Ninja Mummo the Game pelin pelilogiikka on hyvin yksinkertainen ja koko pelin toiminnallisuus on yhden nappikomennon takana. Toiminto on älypuhelimella kosketusnäyttöön kosketus ja tietokoneella hiiren klikkaus tai välilyönti-nappi. Kuulostaa tylsältä, mutta käytännössä se on aivan jotain muuta. Peli on aivan pirun hauska, juuri kaiken sen yksinkertaisuuden myötä. Nimittäin pelissä eteneminen vaatii oikeasti taitoa, ettei kuolo ja lopulta game over keskeytä ninjan matkaa.

Pelin upeasti piirretty sarjakuvamainen grafiikka, mahtava äänimaailma sekä hullun hauskat animaatiot, tekevät tästä pelistä koukuttavan pelikokemuksen, mitä hampaat irvessä, veren maku suussa on pakko pelata uudelleen ja uudelleen. Ennen kuin aivojen ja sormien yhteistyö alkaa toimimaan kunnolla, niin peli tyssää nopeasti jo ensimmäisiin esteisiin, nimittäin partaveitsen teräviin katanoihin. Ne leikkaavat helposti pelihahmon kahtia jo ensimmäisten metrien aikana.

Sitten kun peli alkaa luistamaan, niin voi sitä mahtavuutta, kun saa selvitettyä haastavia tasoja toinen toisensa jälkeen. Kaiken palkitsee pelitulosten tallennus Top-listaan ja olla päivän paras ninja.

Peli on saanut positiivisen vastaanoton pelaajien kesken ja jokunen arvotelukin jo annettu. Ninja Mummo the Game sai nettiselainpeli -kategoriassa miltei täydelliset pisteet 4/5 Pelimies.net sivuston peliarvostelussa ja kyseiseltä sivustolta löytyy myös pelimiehen tapaan hyviä tyylivinkkejä miehille.

Hyytävän jännittäviä pelitasoja täynnä vaaroja

Ninja Mummo pelissä on tällä hetkellä 6 hyytävän jännittävää pelitasoa täynnä vaaroja. Vaatii uskallusta ja rohkeutta astua ninjan saappaisiin ja selvittää kaikki tasot. Helppoa se ei todellakaan ole, vaan pelaamalla vasta selviää, onko sinusta ninjaksi.

Pienenä huomautuksena vielä, että Ninja Mummo pelitasot sisältävät graafista sisältöä ja pelottavia hetkiä, eivätkä välttämättä sovellu aivan perheen pienimmille. Alla lista Ninja Mummon pelitasoista.

Seppuku-metsä

Legendan mukaan Seppuku -metsässä vaeltaa kuolleiden henget. Ninja Mummon matka alkaa tästä synkästä metsästä, mikä on täynnä tappavan teräviä edesmenneiden samuraiden miekkoja. Jotta matka voi jatkua, täytyy sinun selvittää tiesi ulos tästä karmivasta metsästä.

Lihatehdas

Ninja Mummon matka jatkuu pahamaineiselle lihatehtaalle. Tämä hylätty lihatehdas sijaitsee keskellä synkkää metsää ja on kuuluisa sen julmista ja tehokkaista lihan paloitteluun tarkoitetuista laitteista. Tehdas ei kuitenkaan ole hylätty, vaan sen koneistoa ohjaa levottomat kuolleiden sielut. Selviätkö vaarallisen paloittelukoneiston läpi kohti ulospääsyä?

Pimeä puoli

Ninja Mummo joutui tehtaan kellarissa olevien pahojen henkien manaamaksi. Manaus lennätti Ninja Mummon valonnopeudella keskellä avaruutta sijaitsevalle alukselle, mitä hallitsee maaginen pimeän puolen voima. Tuo voima yrittää tuhota sankarimme mahtavilla lasersäteillä. Laita treenatut ninjataitosi peliin ja kokeile selvittää tämä kuumottava taso läpi.

Moottorisaha tango

Selvittyään pimeältä puolelta, Ninja Mummo kohtasi uuden haasteen. Jotta elämä ei olisi yhtä tanssia ja juhlaa, sankarimme vedettiin keskelle moottorisahojen tangoa. Tässä julmassa vajassa terävät ketjut soi ja ruumiinosat irtoaa toisistaan kuin tanssien. Sinun täytyy käydä tämä kuolemantanssi loppuun asti ja yrittää selvitä hengissä kaikki jäsenet tallessa.

Shuriken-taivas

Aurinko ei vieläkään paista Ninja Mummon seikkailuissa, vaan tyhjyydestä lentelee shuriken heittotähtiä. Nämä superterävät ilmaa halkovat kuoleman kapistukset hidastavat Ninja Mummon matkaa. Koituvatko ne sankarimme kohtaloksi vai vieläkö matka voi jatkua? Pelaa ja selvitä, riittääkö ninjataidot läpi tämänkin haasteen.

Kauhun riivaamat

Sankarimme Ninja Mummo pääsi turvaan lentäviltä heittotähdiltä metsän siimeksessä olevaan vanhaan mökkiin. Mutta kauhu ei ota laantuakseen tälläkään kerralla. Juuri kun Ninja Mummo luulee olevansa turvassa, hän huomaa mökin olevan kirottu. Nämä kauhun riivaamat mökin asukit ottavat kohteekseen Ninja Mummon ja hyökkäävät surutta heittelemällä metsurin kirveitä häntä kohti. Joko olet oppinut ninjojen tarkat liikkeet ja sekunnin murto-osissa tehtävät hypyt? Nyt on aika todelliseen testiin ja auta Ninja Mummo tämän pahuuden pesän läpi väistelemällä tappavan teräviä kirveitä.

Ninja Mummo the Game -peli pähkinänkuoressa

Peli tunnetaan nimillä: Ninja Mummo the Game, NinjaMummo ja Flappy Ninja.

• Ninja Mummo -peliä voi pelata nettiselaimessa ilmaiseksi.
• Peli toimii tietokoneella sekä mobiililaitteilla.
•Pelin tarkoituksena on hyppiä ninjalla niin kauan kuin mahdollista, läpi erilaisten vaarojen sekä esteiden. Keräämällä kolikoita voi kasvattaa pistemäärää.
• Pelin päättyessä on mahdollisuus tallentaa pelitulos TOP-listaan.
• Ninja Mummo -pelin logiikka perustuu kuuluisaan ja helposti pelattavaan Flappy bird -peliin.

Omaatko ninjataitoja ja haluatko olla ninjoista parhain? Pystytkö päihittämään muiden ninjakokelaiden tulokset? Se selviää vain pelaamalla Ninja Mummo the Game -peliä!Artikkeleita parhaimmista peleistä

ParhaimmatPelit.fi sivustolla julkaisemme artikkeleita, joiden aiheena ovat tietenkin parhaat pelit. Myöskin muita aihealueita käymme läpi ja pyrimme jakamaan hyvää tietoa parhaimpiin peleihin liittyen.

[ Siirry peliartikkeleihin ]

Piristä päivääsi kuuntelemalla vitsejä

Kuuntele parhaimmat vitsit | VitsienVitsit.fi

Vitsien Vitsit sivustolla voit kuunnella netin parhaimpia ja hauskimpia vitsejä valmiiksi luettuna. Katso videoita ja kuuntele vitsejä selkokielellä suomeksi puhuttuna, missä ja milloin tahansa, vaikka älypuhelinta käyttämällä. Se on niin helppoa ja kätevää, että ihan naurattaa.

[ Siirry kuuntelemaan vitsejä ja saa päivän nauruannos ]

Netin parhaimmat pelit

Mikä sen mukavempaa kuin viettää hetki nettipelin parissa. Siksi olemme keränneet sivuillemme netin parhaat pelit, joiden pelaaminen on hauskaa ja ne toimivat suoraan internetselaimessa.

[ Näytä netin parhaimmat pelit ]Yhteydenotto ja tiedustelut:


ParhaimmatPelit.fi 2024 Copyright © Mediabaari